Son til Verdens Ende

Seilas fra Son spa til Verdens Ende.

Vi startet med flott seilas ut fra Son spa. brukte litt tid på å smøre masten slik at Storseilet lett kunne bevege seg opp og ned. Det skulle vise seg å være en fordel i dag. Seilte kryss til Horten. Holdt fint 7 knop. Pappa så oss fra huset sitt og ringte oss i det vi passerte. Tracy tok godt vare på Charlie som syntes det var litt skummelt å krysse i sterk vind. Vinden har ligget rundt 20 knop i hele dag. Tok et rev i seilet ved Horten og neste rev rundt Slagentangen. Ved Bolerne gikk vi innaskjærs og tok ned seilene. Videre til Verdens Ende gikk det for motor. Idet vi rundet Kløvningen fikk vi mye sjø og vind og måtte navigere bland Kitere, vindsurfere og kajakker. Innseilingen til Verdens Ende var litt dramatisk med mye vind og bølger. Lite plasser men fikk til slutt plass longside en First 32. Tilbakelagt 40nm.

Tracy og Charlie
Billie’s holiday
Verdens Ende by night

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: