Første seiltur for sesongen

10 nautiske mil, tur retur Aker brygge.

Kjørte motor til Aker brygge. Storseil er fortsatt ikke montert da vi må få montert tau på “Boom kick”. Vi har heller ikke montert fokk. Flott vær men lite vind til Aker brygge. Vi klarte å holde 8 knop på 2500 rpm. Ferjer ute og kjørte mellom øyene. Iskrem på Aker brygge. Satt i solen på dekk og nøt våren. Tilde, Maud, Tobias, Tracy og Vegard på turen til. Tobias mønstret av på Aker brygge for å dra på jobb.

På turen tilbake heiste vi Code0. 15-19 knops vind fra vest. Måtte vike for et containership på vei mot Oslohavn KS. Vi hold 7-10 knop på Code0. Fantastisk første seilas😊😊☀️☀️

Vanskelige forhold å legge til i havna. 20 knops vind fra syd. Blåste mye for å bakke inn i en trang bås. Huske på å fendre godt mot le side når vi bakker inn👍 Vi gleder oss til fortsettelsen av sesongen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: