Svenner til Risør og så til Lyngør

Stod opp tidlig på Svenner. Tracy gav Charlie en tur og Vegard lagde kaffe. Reise fra Svenner 9:30. Nord øst vind 8 knop. Seilte med Storseilet og fokka oppe noen timer, men tok til slutt fokka ned ettersom den ikke gjorde mye nytte. Snittfart 5 knop. En del dønninger fra Nord. Tracy lagde deilig egg og bacon frokost underveis. Vegard fløy drone og fikk noen fine bilder

Måtte til slutt gi opp seilene da det gikk for sakte. Kom frem til Risør klokken 15:00. Dro innom gjeste havna, men der var det ikke plass til oss, så vi la oss på Svai ved Lyngholmen og tok jolla inn til Risør for å spise lunsj og la Charlie få en tur.

Bestemte oss for å dra videre til Lyngør og la oss longside fjellet på Bukkholmen. Fantastisk in seiling til Lyngør og fantastiskt vær.

Tracy, Charlie og jeg tok jolla inn til Seilmakerfruens kro og gikk en tur langs fantastiske Lyngør’s gater.

Nå er det kvelden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: