Lyngør

Hele dagen i dag tilbragt på Lyngør. Våknet opp til deilige wienerbrød levert på båten. Kaffe og wienerbrød før morgenbad og tur med Charlie. Det var litt vind så noen båter dro fra bukta her vi ligger, men vinden avtok raskt. Etter en sløv morgen på båten med bading og SUP tok vi turen inn til Seilmakerfruens kro der vi fikk fantastisk lunsj. Vegard fikk også en gratis øl som takk for hjelpen fra betjeningen etter å ha hjulpet til med en havarert markise.

Etter lunsj kjøpte vi oss et fortøyningstau hos seilmakeren. Vi har erfart at når man skal legge til i en uthavn kan det være veldig fordel å ha et langt tau. Kjøpte oss også noen flotte anorakker.

Tilbake på båten og lat sommerlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: