Lyngør til Arendal

Kort seilas idag fra Lyngør til Arendal. Våknet opp i en rolig bukt på Lyngør. Fikk igjen servert deilig wienerbrød på båten. Dagen begynte med rart tåke. Det var varmt, men sikten ble dårligere og dårligere. Lite vind, varierte mellom 4-6 knop. Gikk for motor det førtste strekket frem til Sandøya. Så helse vi seil og seilte med rundt 2 knops fart. Vind fra øst og et romt kryss. Flotte omgivelser.

Fra Sandøya til Tromøya seilte vi med mellom 2-4 knops fart. Vi mistet jolla som vi måtte snu å hente. Vegard hadde bundet for dårlig fast. Ved Tromøya lettet tåken og solen kom frem. Det gjorde også alle skjærgårds jeepene. Mye trafikk frem til Arendal. Vi kjørte for motor.

Kom frem til Arendal i strålende sol og la til ved gjestehavnen på Tyholmen. Fikk strøm og vann. Skylt av båten masse salt. Vasket klær.

Deilig lunsj og middag i Arendal

Tracy fikk gått til frisøren og vi fikk handlet inn noen småting til båten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: