Skinnerbukta og Bestumkilen

Fredag seilte vi ut mot Skinnerbukta. Flott seilvind og flott sol. 20 grader i luften. Seilte forbi Christian Radich som lå for anker utenfor Malmøya. Vi holdt 9 knop på krysset og nåtte frem til Skinnerbukta i løpet av en halv time. Ankret opp for natten ved siden av Chancer der Oda og Paul var ombord. Vi ble invitert ombord og hadde en veldig hyggelig kveld.

Lørdag morgen våknet vi til deilig vær. lettet anker og seilte raskt til havna for å flytte bilen som var feilparkert og forhindret utsetting av båter. Så seilte vi til Bestumkilen for å utforske området og spise lunsj på Maschmans. Deilig pizza. Bestumkilen var kjedelig å seile til og innseilingen til havnen er langs en robane der roere trente. Så seilte vi tilbake til Oppegård båtforening. En flott tur med masse sol og flott vind. Idet vi seilte forbi Husbergøya knakk 4 storseil “track lines”. Vi var på kryss og fikk plutselig 20 knops vind. Modellen er Bainbridge a014. Dette var litt kjedelig. Disse har røket en gang før. Må finne ut av hvorfor dette skjer. Vi seilte fint inn på vår nye plass i havna. Vi skal montere brygge fendre på plassen slak av vi slipper å ta ut båtfendere når vi skal bare ut på en liten tur. Dessuten vil bryggefendere gi oss mer plass i båsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: